Zaraza zvana Ferrante
Maša Kolanović
Saznajte višeBarkod: 9789533191546
Broj stranica: 277
Godina objavljivanja: 2010.
Vrsta uveza: meki
Visina: 23 cm
Širina: 17 cm
Težina: 627 g
Najmodernija Vegetina kuhinja odvodi vas ravno u ukusnu i ekonomičnu pripremu sezonske hrane, s manje masnoće i kraćim vremenom kuhanja, preporučujući mediteranski, vegetarijanski ili neki drugi model prehrane.
Ako ste već vješti s kuhačom, ova knjiga bit će vam inspirativan podsjetnik za neka nova zamamna i brza jela. Ako pak, nasuprot obilju dobre volje, kuharskog iskustva jedva da i imate, knjiga će vam poslužiti kao izvrsna početnica za usavršavanje u raznovrsnim i zanimljivim, a finim jelima, koja vas mogu ponukati na vlastite kreacije.
Iskušajte ponovno filozofiju nove kuhinje u vlastitoj. Među sto recepata za gablece, marende i užine te ručak i večeru, a podijeljenih u topla i hladna predjela, juhe, jela od mesa, jela od piletine i puretine te jela od ribe, zacijelo ćete otkriti brojne nove mogućnosti – novu namirnicu, novo jelo, novi kulinarski postupak, posuđe, način posluživanja… Konstanta im je Vegeta.
Maša Kolanović
Saznajte višeUskoro čitajte "Rimske priče".
Saznajte višeJedan planet i jedan život – što želimo učiniti s njim?
Saznajte višeEuropean Design Award
Saznajte više