Profil

Maja i duhovi

Gilbert Delahaye

Izdavački fenomen – više od 105 milijuna prodanih slikovnica diljem svijeta.
Neka slikovnica vašeg djetinjstva, postane i najdraža slikovnica vaše djece!
6.50 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135366

Jezik izvornika: francuski

Broj stranica: 20

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Andrea Pongrac

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Marcel Marlier

Visina: 25.2 cm

Širina: 20.2 cm

Težina: 247 g

Majine pustolovine kombinacija su svakodnevice, dječjih snova i mašte, a obitelj, prijatelji i životinje najvažnije su okosnice njezina života.

Maja i duhovi

Majina je kuća opsjednuta duhovima! Čas se čuju pred vratima, čas na tavanu! No, jesu li to zaista duhovi?! Maja i psić Žućo skupit će hrabrost i pokušati odgonetnuti što se to neobično događa u kući. Pridružite im se u toj avanturi i doznajte kako onaj koji se neslano našali s drugima može i sam postati dio tuđe podvale.

Maja je prevedena na čak 34 jezika i objavljena u rekordne 52 zemlje. Zaživjela je i kao animirana TV serija, časopis, te na mnogim proizvodima za djecu kao što su društvene igre, odjeća i obuća, torbe, posteljina, raznovrsni darovni program pa čak i sladoled, a ima i vlastiti klub obožavatelja! Naravno, nisu je zaobišle ni računalne igre i aplikacije za pametne telefone i tablete.

Priče o Maji nježne su i tople, isprepletene raznovrsnim dogodovštinama i poučnim situacijama. 

Gilbert Delahaye i Marcel Marlier

Marcel Marlier (18. 11. 1930. – 18. 1. 2011.) belgijski je umjetnik i ilustrator, tvorac popularne Maje (u originalu poznate kao Martine). Ilustratorsku karijeru započinje kod belgijskog izdavača La Procure à Namur koji je organizirao umjetnički natječaj s ciljem pronalaženja talentiranih ilustratora koji bi stvarali ilustracije za dječje školske udžbenike. Marlier pobjeđuje na tom natječaju i tako si otvara vrata u svijet dječjih ilustracija. 1954. godine, nastaje serijal slikovnica Maja prema pričama Gilberta Delahayea i ta im izdanja donose svjetsku slavu koja traje još i dandanas. Gilbert Delahaye (19. 3. 1923. – 6. 12. 1997.) belgijski je autor u svijetu poznat po seriji slikovnica za djecu Martine (u Hrvatskoj znana kao Maja). U suradnji s umjetnikom Marcelom Marlierom radio je dugi niz godina na više od 60 naslova.

Moglo bi vas zanimati

×

Maja i duhovi

Gilbert Delahaye

6.50 €
Dodajte u košaricu