Profil

Krav maga za život (tvrdi uvez)

Branimir Tuđan

Tajni recept majstora borilačkih vještina za sretan i uspješan život.
21.10 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533194721

Broj stranica: 192

Godina objavljivanja: 2012.

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 320 g

Konstruktivno riješite bezizlazne situacije, poboljšajte emocionalnu i mentalnu izdržljivost, razvijte taktičko razmišljanje, hrabrost, integritet i pobjednički stav.

Krav maga za život (tvrdi uvez)

Životni udarci kao što je otkaz, financijski problemi, bolest ili razne traume nisu ograničavajuće situacije, već nam omogućuju da razvijemo pobjednički stav i optimalno postignuće. U prvoj svojoj knjizi “Kako živjeti sigurno” Tuđan je poručio – sve dok dišeš postoji šansa, krav maga uči kako je iskoristiti. Njegova druga knjiga “Krav maga za život” jedinstvena je i prva knjiga na svijetu o izraelskoj borilačkoj vjestini krav maga koja se ne bavi fizičkom samoobranom, već koristi ovu borilačku vjestinu kao metaforu za svakodnevni život. Autor polazi od ideje da svaki krav maga trening u mikro obliku odražava različite kompleksne trenutke i situacije u životu te nudi pozitivna rješenja i kreativne strategije. Stoga ovom knjigom svoje iskustvo trenera oblikuje kao životno znanje koje zahtijeva svjesno, aktivno sudjelovanje, angažman i praktičnu primjenu.

“Krav Maga za život” je priručnik za samopomoć i pripovijest o traženju životnog puta, ljubavi, uspjeha i razvoja. S autorom putujemo po Europi, Americi i Australiji, od Hrvatske, Izraela, Francuske, Sjedinjenih Država do Nizozemske, učeći kako živjeti intenzivnije i svjesnije, kako postati kompetentniji u svim svojim životnim ulogama i u svim područjima života. To je put na kojem se autor uvjerio da vlastita današnjica i vlastita budućnost leže potpuno u vlastitim rukama.

Branimir Tuđan

Branimir Tuđan, rođen 1965. u Zagrebu, stručnjak je za sigurnost i sustav samoobrane krav maga, vlasnik konzultantske tvrtke Soul Expression za sigurnosno savjetovanje. Živi u Nizozemskoj sa suprugom Astrid i tri sina. Borilačkim vještinama bavi se desetljećima. Bio je nizozemski policijski časnik, koji je u svojoj policijskoj karijeri imao priliku učiti od raznih policijskih službi i postrojbi diljem svijeta (NYPD, GIGN – Francuska, Anti narcotics intelligence department – Izrael, El Segundo PD – Kalifornija, itd.). Godine 1987. odlazi u Izrael, gdje radi kao novinar (Polet, Radio 101, Slobodna Dalmacija), a u slobodno vrijeme poučava karate u jednom od kibuca na jugu zemlje. Tada se prvi put susreće s izraelskim sustavom samoobrane krav maga. Bio je član tima za otkrivanje terorističkih promatranja (Surveillance Detection) pri Diplomatskoj službi sigurnosti američkog veleposlanstva u Nizozemskoj te surađivao s vodećim izraelskim i australskim sigurnosnim tvrtkama i stručnjacima. Godinama je poučavao sigurnosno osoblje Židovske zajednice u Amsterdamu sustavu krav maga i različitim taktičkim sigurnosnim programima, a njegov je program samoobrane prihvaćen kao sastavni dio treninga i edukacije u školi Židovske zajednice u Amsterdamu. Autor je i koproducent dvaju DVD-a – One against many- MOSS-Multiple Opponent Survival System i Street Krav Maga – u izdanju tvrtke Paladin Press, vodećeg američkog izdavača knjiga i DVD-a iz područja sigurnosti, samoobrane, antiterorizma i preživljavanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Krav maga za život (tvrdi uvez)

Branimir Tuđan

21.10 €
Dodajte u košaricu