Profil

Koala koja može sve

Rachel Bright

Dobitnica nagrada "Evening Standard Oscar’s Book Prize" i
"Sainsbury’s picture book awards" za 2017. godinu.
13.14 €99.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533139081

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 36

Godina objavljivanja: 2022.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Jim Field

Visina: 31 cm

Širina: 24.5 cm

Težina: 485 g

Visoko u krošnji siguran je dom za sve koji su spori,
dok dolje, na tlu, svi nekamo jure, ko da im pod petama gori.

Koala koja može sve

Upoznajte Kolija – koalu koja voli da sve uvijek bude isto. Potpuno isto. No jednoga dana u njegov se život nepozvano uvuče promjena, a Koli otkrije da život može biti drukčiji i čudesan.

Od dobro vam znanih autora “Miša lavljeg srca” i “Vjeverica svađalica” stiže nam zabavna priča o koali koja može sve. Sjajan prepjev Ozrena Doležala otkrit će vam miran i jednoličan život sivkastog lika čupavog uha koji se ne miče sa svoje grane, ali u kojemu ipak tinjaju želja i radoznalost da doživi nešto više s društvom na tlu…

S promjenama i brigama svi se teško nosimo, a ponekad je strah u nama toliko velik da i ne želimo iskušati nešto novo, drukčije… Često je to slučaj i kod naših najmlađih, stoga ih uz ovu nježnu slikovnicu ohrabrite da razgovaraju o onome što ih brine i potaknite da budu odvažni prigrliti sve izazove.

Profil

Rachel Bright i Jim Field

Rachel Bright spisateljica je i ilustratorica mnogobrojnih slikovnica za djecu od kojih su neke prevedene na čak 38 jezika. Osmislila je kreativnu kolekciju čestitki i darovnog programa s poticajnim i pozitivnim porukama pod nazivom The Bright Side te često putuje svijetom održavajući govore o pozitivnom razmišljanju i životnoj filozofiji jednostavnog i sretnog života. Dobitnica je i mnogobrojnih nagrada za svoj rad, a za sebe voli kratko i jasno reći da je profesionalni optimist. Uz to što savršeno barata riječima i ilustracijama, skuplja šešire, a bez problema može istrčati maraton. Živi u Velikoj Britaniji, u malenome mjestu Dorset pokraj mora s mužem i dvjema kćerčicama te psom. Hrvatskoj publici poznata je po prekrasnim slikovnicama Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice, Koala koja može sve, Dugo putovanje maloga vuka i Kit koji je uvijek želio još.

Jim Field višestruko je nagrađivan ilustrator, dizajner i animator. Svoje kreativne ideje voli dočaravati u raznim formama i medijima poput glazbenih spotova, crtića, reklama…, ali ponajviše ga veseli rad na slikovnicama za djecu. Rođen je i odrastao u Velikoj Britaniji, a sada živi u Parizu sa suprugom i kćeri. U Hrvatskoj je poznat po prekrasnim slikovnicama Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice, Koala koja može sve, Dugo putovanje maloga vuka i Kit koji je uvijek želio još.

Moglo bi vas zanimati

×

Koala koja može sve

Rachel Bright

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu