Profil

Kako sam postala popularna

Maya van Wagenen

Mogu li uvijači, korzeti, vazelin i biserna ogrlica pomoći sramežljivoj curi da postane popularna? Istinita priča Maye Van Wagenen to će nam otkriti.
10.49 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533134000

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 252

Godina objavljivanja: 2015.

Prijevod: Branka Maričić

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 326 g

Ljudi imaju raznovrsne zamisli o sreći, a mene je očaralo iskreno, duhovito i poticajno izvješće Maye Van Wagenen o njezinim naporima da postane ‘popularna’.
Gretchen Rubin, autorica uspješnice The Happines Project

Kako sam postala popularna

Maya nikada nije bila popularna. Ali prije početka osmog razreda odlučila je započeti neobičan društveni pokus: tijekom te školske godine slijedit će priručnik o popularnosti iz 1950-ih autorice Betty Cornell, bivše manekenke tinejdžerice. Učinci u zbilji urnebesni su, bolni i prepuni iznenađenja. Ispričano duhovito i ljupko, Mayino putovanje nudi čitateljima svih dobi suvremen i cjelovit primjer dobrote i samopouzdanja te bolje razumijevanje značenja popularnosti.

U izdavačkoj kući Penguin rukopis su pročitali u jednom danu, i Maya je već za dva tjedna imala potpisan ugovor. Nakon toga sve ostalo je povijest… Knjiga je objavljena u više od 25 zemalja i taj broj raste! Studio Dreamworks ugrabio je prava za snimanje filma i prije no što je knjiga izašla, te je tako postala najmlađa spisateljica kojoj je to uspjelo. Časopis Time proglasio ju je jednom od najutjecajnijih tinejdžera u 2013. godini.

„Štreberski i šmokljanski, no uvijek učinkovito! Maya Van Wagenen snažna je i iskrena, a k tomu je duhovita zafrkantica iznenađujuće darovitosti. Ljudi, ona je prava faca, tinejdžerski John Green za sljedeće naraštaje. Zapanjujuće.“
Margaret Stohl, suautorica uspješnog serijala Divna stvorenja

Maya van Wagenen

Maya Van Wagenen, tinejdžerica koja se u jedanaestoj godini s obitelji doselila u Brownswille u Teksasu, okruženje njezina dnevnika Kako sam postala popularna. Kada ne piše prignuta nad tipkovnicom, Maya uživa u čitanju, britanskim televizijskim programima i čokoladi. Trenutačno živi s roditeljima te bratom i sestrom u ruralnoj Georgii. Još uvijek dijeli sobu sa svojim bratom te za divno čudo, još uvijek, nisu usmrtili jedno drugo.

×

Kako sam postala popularna

Maya van Wagenen

10.49 €
Dodajte u košaricu