Profil

Kako biti bolji?

Katie Daynes

Promišljamo o tome kako možemo biti bolji prema drugima, prema samome sebi, prirodi, svojem planetu i što je zapravo dobrota te zašto je važna.
10.50 €79.11 kn

Barkod: 9789533139685

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 12

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Tanja Konforta

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Christine Pym

Visina: 22.2 cm

Širina: 19.9 cm

Težina: 355 g

Što je dobrota?
Kako biti dobar prema drugima?
Jesu li dobrota i ljubaznost zaista važni?

Kako biti bolji?

Odgovore pronađite u ovoj prekrasnoj slikovnici s prozorčićima.

I ovaj put Katie Daynes ‒ vrsna autorica dječjih izdanja koja se bavi različitim problemskim pitanjima i pozitivnim temama ‒ pomoći će djeci da usvoje ovu temu i prošire razmišljanja o sebi, drugima i prirodi. Simpatični životinjski likovi, koje je ilustrirala Christine Pym, priču o dobroti približit će djeci i učiniti je zanimljivom.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve znatiželjne prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti.

Profil

Katie Daynes

Katie Daynes piše knjige za djecu gotovo polovicu svojega života. Studirala je jezike na Sveučilištu Cambridge, a ubrzo nakon toga otkrila je da ne voli samo francuski i talijanski jezik već jezike općenito. Specijalnost su joj edukativne knjige i slikovnice te obožava promatrati svijet s dječjega gledišta. Voli se uhvatiti u koštac s novim temama i učiniti ih zanimljivijima mladim čitateljima.

Dosad je pisala o svemu, od kamiona i WC školjki do svemira i Churchilla, a hrvatskim malim i velikim čitateljima poznata je po sjajnoj edukativnoj seriji kartonskih slikovnica za najmlađe Prva pitanja i odgovori: Što je kakica?, Što su bakterije i virusi?, Zašto trebam prati zube?, Zašto moram na spavanje?, Što se nalazi u mom tijelu?, Zašto sve umire?, Što su osjećaji?, Što je ljubav?, Zašto moram u školu? te naslovima za nešto stariju djecu Što su osjećaji?, Zašto sve umire?, Kako biti bolji?, Dinosauri – pitanja i odgovori te Naš svijet – pitanja i odgovori.

 

×

Kako biti bolji?

Katie Daynes

10.50 €79.11 kn
Dodajte u košaricu