Profil

Kakagrad

Srđan Dragojević

Urnebesno duhovita, maštovita i kakastična slikovnica!
6.50 €48.97 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135557

Broj stranica: 48

Godina objavljivanja: 2017.

Vrsta uveza: meki

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Nemanja Ristić

Visina: 25 cm

Težina: 290 g

Udobno se smjestite i pripremite se na čitanje naglas i valjanje od smijeha još glasnije.

Kakagrad

Kakani, Govnica, Tvrdokak… samo su dio neobične i kakastične družbe koja se uputila u Kakagrad. Na putovanju prepunom uzbuđenja moraju proći nepoznato podzemlje vijugavih cijevi, opasnih valova, kakapad, kakajezero i još mnogošto o čemu njihovi tvorci pojma nisu imali. Do sada. A osim što je priča stvar otkrila, ona je tim otkrićem i pomogla.

Kakagrad je urnebesno duhovita i maštovita slikovnica prepuna akcije i iznenađenja jednog od najpopularnijih srpskih filmskih redatelja i scenarista Srđana Dragojevića.

Uz duhovitu i poučnu priču Srđana Dragojevića – provjerenu na vlastitim mališanima – i uz izuzetne ilustracije Nemanje Ristića, ova nesvakidašnja slikovnica bit će prava podrška djetetu na putu k osamostaljivanju.

Srđan Dragojević i Nemanja Ristić

Srđan Dragojević pisanjem se bavi od svoje šesnaeste godine, a izvanredne uspjehe postiže kao filmski redatelj i scenarist mnogobrojnih, sada već svima znanih, višestruko nagrađivanih i kultnih filmova Parada, Rane, Lepa sela lepo gore, Mi nismo anđeli…
U Hrvatskoj su objavljene dvije slikovnice tandema Dragojević-Ristić: Kakagrad i Kakakralj, a obje su oduševila i nasmijala kako male, tako i velike čitatelje.

Moglo bi vas zanimati

×

Kakagrad

Srđan Dragojević

6.50 €48.97 kn
Dodajte u košaricu