Profil

Intenzivna south beach dijeta

Agatston Arthur

Svjetski bestseler poznatog američkog kardiologa donosi savjete za uspješan gubitak kilograma i trajno zadržavanje vitkosti i vitalnosti.
6.50 €48.97 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789531209755

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 311

Godina objavljivanja: 2009.

Vrsta uveza: meki

Visina: 24 cm

Širina: 20 cm

Težina: 651 g

Omogućuje zasitne obroke, barem dva dnevna međuobroka, a povremeno i desert.

Intenzivna south beach dijeta

Svjetski bestseler poznatog američkog kardiologa i autora dr. Arthura Agatstona i mr. Josepha Signorille. Nastavak je na knjige “South Beach dijeta” (2003.) i “Kuharica South Beach dijete” (2005.) te donosi savjete za još uspješiji gubitak kilograma i trajno zadržavanje vitkosti i vitalnosti.

Otkako se pojavila 2003. godine “South beach dijeta” promjenila je američki način prehrane. Prodana je u više od 8,7 milijuna primjeraka, te bila bestseler 90 dana prema listi New York Timesa. South Beach dijeta omogućuje zasitne obroke, barem dva dnevna međuobroka, a povremeno i desert, što potpuno otklanja osjećaj gladi.

Intenzivni South beach program omogućuje još bolje rezultate dijete, ubrzavanje metabolizma i prevladavanje frustracije zbog platoa u gubljenju kilograma. Kao što su se uvjerili milijuni širom svijeta, South Beach dijeta više je od dijete. To je zdraviji i sretniji način života.

Agatston Arthur

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Intenzivna south beach dijeta

Agatston Arthur

6.50 €48.97 kn
Dodajte u košaricu