Profil

Ideje za slaganje kocaka lego

Daniel Lipkowitz

Izvanredan vizualni priručnik za slaganje koji će slikama i savjetima inspirirati ljubitelje kocaka LEGO i potaknuti ih na izradu izvanrednih djela.
19.78 €149.03 kn

Barkod: 9789533194820

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 200

Godina objavljivanja: 2012.

Prijevod: Ivana Brozić

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 6 +

Visina: 27.6 cm

Širina: 22.9 cm

Težina: 993 g

Nevjerojatan poticaj za razvijanje maštovitosti, za snalaženje s onim što imate, za obraćanje pozornosti na najsitnije detalje…

Ideje za slaganje kocaka lego

Izvanredan vizualni priručnik za slaganje koji će slikama i savjetima inspirirati ljubitelje kocaka LEGO i potaknuti ih na izradu izvanrednih djela – od zadivljujućih dvoraca do gusarskih brodova, od svemirskih brodova iz drugih galaksija do najmodernijih aviona, od gradnje starinskih mostova do izrade najsitnijih detalja u kući.

Za izradu prijedloga u ovoj knjizi potrebno je oko 100 do 200 osnovnih kocaka LEGO, ali slagači u knjizi predlažu i alternativne načine izrade uporabom kocaka koje imate te pokazuju kako pojednostavniti detalje ako nemate baš određenu kocku ili kako dodati još impresivniji detalj.

Na početku svakog poglavlja nalazi se uvod s popisom kocaka koje se upotrebljavaju pri izradi modela za određenu temu (avioni, vlakovi, automobili, grad i selo…), zatim se nižu prijedlozi za slaganje s objašnjenjima kako nešto složiti.

Na kraju svakog poglavlja predstavljeni su slagači koji su izradili modele u tom poglavlju.

Ova je knjiga nevjerojatan poticaj za razvijanje maštovitosti, za snalaženje s onim što imate, za obraćanje pozornosti na najsitnije detalje, uočavanje svijeta koji vas okružuje i izmišljanje novih svjetova te na kraju za igru nakon što ste složili svoje modele.

Daniel Lipkowitz

Daniel Lipkowitz piše knjige o kockama LEGO u Master Builder Academyju te u časopisu kluba LEGO. Također stvara likove i priču za nove teme te piše i scenarije za animirane filmove i videa LEGO.

×

Ideje za slaganje kocaka lego

Daniel Lipkowitz

19.78 €149.03 kn
Dodajte u košaricu