Profil

Hipnoza za svakodnevnu primjenu

Dražen Radaković

Medicina, duhovnost ili psihologija – kamo spada hipnoterapija?
19.78 €149.03 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533194301

Broj stranica: 168

Godina objavljivanja: 2012.

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 296 g

Ovdje je riječ o ozbiljnom i odgovornom pristupu stručnjaka koji poštuje sveto pravilo “primum non nocere” i koji nam već sa svojim skrupulama i svojim pristupom djeluje ljekovito.
Ljubica Uvodić-Vranić

Hipnoza za svakodnevnu primjenu

Dražen Radaković u svojoj knjizi uspješno demistificira hipnozu i odgovara na česta pitanja o njoj kao ezoteričnoj vještini da bi je predstavio kao praktičnu terapiju kojom se uspješno otklanjaju brojni problemi i loše navike s kojima se suočava suvremeni čovjek.

Pretilost, pušenje, trema kod javnog nastupa, nesanica, glavobolja ili PTSP – takve poteškoće hipnoterapija može uspješno otkloniti, uz obiljan pristup i pravilnu primjenu. Hipnoza koristi vezu između svjesnog i podsvjesnog dijela vašeg uma i stanje hipnoze moglo bi se usporediti sa stanjem neposredno nakon buđenja ili neposredno prije sna. Pod utjecajem sugestija hipnoterapeuta, isključuje se napor svjesnog uma i postajemo svjesni da um gleda na svijet samo iz jednog ugla, što nam pomaže da trajno otklanjamo emocionalne uzroke koji su u podlozi neželjenog ponašanja ili ovisnosti kojih se želimo osloboditi.

Obračunavajući se s predrasudama i strahom od mističnog i nepoznatog, Dražen Radaković zaključuje da hipnoza može ponuditi korisnu i praktičnu pomoć samo ako joj se ozbiljno pristupi, vježba i strpljivo čeka rezultat, iako živimo u vremenu koje traži instantna, brza rješenja.

 

Dražen Radaković

Dražen Radaković psihoterapeut je s dugogodišnjim iskustvom i autor knjige Hipnoza za svakodnevnu primjenu, objavljene 2012. Bavi se obiteljskim i psihološkim savjetovanjem te intenzivno radi i obiteljske sistemske konstelacije. Po zvanju je specijalist psihosocijalnog rada u polju socijalnih djelatnosti. Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu završio je Međunarodnu školu kibernetske psihoterapije (School for Cybernetics of Psychotherapy, Department of Psychiatry, Faculty of Medicine University of Zagreb) u klasi dr. Biserke Koren i stekao zvanje psihoterapeuta (The Professional Board of the Department of Psychiatry). Pohađao je niz psihoterapijskih edukacija u Hrvatskoj i u inozemstvu. Zasada je jedini certificirani terapeut Instituta Michaela Newtona (The Newton Institut) u Hrvatskoj te vodi vlastite škole samohipnoze, hipnoze i regresoterapije u Hrvatskoj i izvan nje.

×

Hipnoza za svakodnevnu primjenu

Dražen Radaković

19.78 €149.03 kn
Dodajte u košaricu