Profil

Gricko 2 - Lov na čudovište

Emma Yarlett

Urnebesna zabava s omiljenim čudovištem.
11.81 €88.98 kn

Barkod: 9789533136721

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 20

Godina objavljivanja: 2019.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Emma Yarlett

Visina: 28.7 cm

Širina: 25 cm

Težina: 456 g

Čitajte Gricka, lov na čudovište, urnebesna je zabava osigurana.

Gricko 2 – Lov na čudovište

Gricko, čudovište koje gricka knjige, nastavio je svoju avanturu i radi, kao i uvijek, ono što najviše voli. Ovoga se puta zadržao na polici s publicistikom: projurio je kroz knjigu o svemiru; 3, 2, 1 izletio je kroz onu o brojevima; izmiješao je boje, no zadržao je svoju žutu…

Napravio je, kao i uvijek, neviđen nered, ostavio za sobom krš i lom. Hoćemo li ga uspjeti zadržati između korica ove knjige?

 

Profil

Emma Yarlett

Emma Yarlett britanska je višestruko nagrađivana autorica, ilustratorica i dizajnerica. Surađuje s brojnim međunarodnim izdavačima, festivalima i medijima u stvaranju svojih posebnih ilustracija i priča. Emma je studirala ilustriranje na Sveučilištu Falmouth u Velikoj Britaniji.

Njezina je najprodavanija serija slikovnica ona o nestašnom čudovištu Gricku za koju je osvojila brojne nagrade i priznanja te koja je dobro poznata i hrvatskoj publici, a veliki uspjeh postigla je slikovnicama Orion i Mrak te upravo objavljenom slikovnicom Grozomorova gozba.

U svojim slikovnicama Emma Yarlett rado koristi digitalne kolaže, skice, posebno osmišljene fontove, a osobitu pažnju posvećuje vizualnom osmišljavanju glavnih likova i cjelokupnoj atmosferi priče.

Moglo bi vas zanimati

×

Gricko 2 - Lov na čudovište

Emma Yarlett

11.81 €88.98 kn
Dodajte u košaricu