Profil

Goli (tvrdi uvez)

Ivan Herceg

Nakon cijelog niza zapaženih i nagrađivanih pjesničkih zbirki Ivan Herceg napisao je prvu knjigu proze - senzibilnu i tankoćutnu kao što su i njegove pjesme, ali i oporu i provokativnu.
21.10 €158.98 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533193625

Broj stranica: 97

Godina objavljivanja: 2011.

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 200 g

Goli (tvrdi uvez)

Svaka priča u svojoj potki ima ljubavno-erotski zaplet, katkad eksplicitan katkad tek naznačen u svojoj izvedbi, ali i iznijansirano premrežen elementima iz svijeta filma, literature i glazbe. Upravo u spajanjima i razdvajanjima, strasti i sukobima njegovi se likovi ogoljuju doslovno i metaforički te se razotkriva sva nemoć pojedinca s kraja 20. i početka 21. stoljeća u pokušaju da voli, da bude prijatelj, da preživi…

Hercegovi junaci, čvrsto uklopljeni u tmurnu svakidašnjicu poslijeratne Hrvatske i tranzicijskoga doba, u rasponu od propalih studenata i narkomana, preko preljubnika i novinara uljuljkanih u redakcijsku rutinu do deziluzioniranih i dezorijentiranih branitelja, pokušavaju razriješiti svoje i tuđe grijehe iz prošlosti kako bi mogli nastaviti dalje, ali tamo dalje… opet ih čekaju opasni i nepredvidivi odnosi sa ženama i muškarcima.

Ivan Herceg

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Goli (tvrdi uvez)

Ivan Herceg

21.10 €158.98 kn
Dodajte u košaricu