Profil

Firenca i Toskana

Grupa autora

Nezaobilazno štivo za sve kojima su Firenca i Toskana odredišta za vikend, praznike ili godišnji odmor.
29.20 €220.01 kn

Barkod: 9789533132594

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 336

Godina objavljivanja: 2014.

Prijevod: Nives Fabčić Bojić

Vrsta uveza: meki

Visina: 22 cm

Širina: 13 cm

Težina: 573 g

Firenca i Toskana

Izuzetno bogata slikama, ova knjiga svoje čitatelje vodi kroz znamenitosti ovog prekrasnog talijanskog kraja. Grad Firenca detaljno je obrađen po područjima, a u svakom od poglavlja navode se popisi najvažnijih znamenitosti te sve relevantne informacije o njima, od radnog vremena muzeja, do preporuka što na pojedinoj crkvi, palači ili nekoj drugoj građevini vrijedi pogledati. Osim toga, tu su i 3D crteži koji otkrivaju unutrašnjost povijesnih građevina, kao i određenog dijela grada te na plastičan način posjetiteljima dočaravaju mrežu ulica i omogućuju bolji odabir ruta za razgledavanje.

U drugom dijelu vodiča obrađena je Toskana kroz svojih pet regija. Uz glavnu mrežu prometnica i slikovne prikaze regija, zasebno su opisani gradovi i manja mjesta koja vrijedi posjetiti, a velika pozornost posvećena je i najreprezentativnijim znamenitostima pojedinog područja.

Turistima i putnicima namjernicima koristit će poglavlje Što putnik treba znati u kojem se navodi dugačak popis mjesta gdje mogu odsjesti te restorana, kafića i barova koje vrijedi posjetiti. Vodič obiluje i praktičnim informacijama o sigurnosti, prometu i mjestima za kupovinu koje mogu dobro doći prilikom putovanja. U društvu Eyewitness Travel vodiča boravak u Firenci i Toskani može se u potpunosti iskoristiti.
No čak i ako putovanje nije u planu, nego se samo želi saznati više o ovoj talijanskoj regiji i jednom od najljepših gradova u cijeloj Italiji, ova knjiga može zorno dočarati njezine znamenitosti i čitatelju prirediti obilazak mjesta koja su nezaobilazni dio opće kulture, a pružaju i velik estetski užitak.

Grupa autora (EWTG)

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Firenca i Toskana

Grupa autora

29.20 €220.01 kn
Dodajte u košaricu