Profil

Dugo putovanje malog vuka

Rachel Bright

Hit-slikovnica iz serije slikovnica autorice Rachel Bright i ilustratora Jima Fielda koja je osvojila srca i hrvatskih čitatelja.
Razigrana pripovijest koja govori o prijateljstvu i međusobnom pomaganju.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533139197

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 32

Godina objavljivanja: 2022.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Jim Field

Visina: 30.7 cm

Širina: 24.7 cm

Težina: 460 g

Istinski užitak čitanja naglas i uživanja u krajolicima koji ostavljaju bez daha.

Dugo putovanje malog vuka

Vučić Vilko ne treba ničiju pomoć! Što god da ga snađe, on sve može sam. No kada se izgubi i ostane bez ikoga u studenoj, arktičkoj noći, Vilko otkrije da je, ponekad, sve što nam treba prijatelj koji će nam u nevolji pružiti ruku.

U ovoj odvažnoj pustolovini otkrijte što se dogodi kada snage udruže narval, morž, bik, guska, lisica, los i noćni leptir… te što od ove sjajne družbe može naučiti naš maleni svojeglavi vučić.

Razigrana je ovo pripovijest koja govori o prijateljstvu i međusobnom pomaganju proizašla iz pera tvoraca višestruko nagrađivanih hitova Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice i Koala koja može sve.

Rachel Bright i Jim Field, iz naslova u naslov, sve su uigraniji duo u kreiranju savršenog spoja stihova i prekrasnih ilustracija. 

Profil

Rachel Bright i Jim Field

Rachel Bright spisateljica je i ilustratorica mnogobrojnih slikovnica za djecu od kojih su neke prevedene na čak 38 jezika. Osmislila je kreativnu kolekciju čestitki i darovnog programa s poticajnim i pozitivnim porukama pod nazivom The Bright Side te često putuje svijetom održavajući govore o pozitivnom razmišljanju i životnoj filozofiji jednostavnog i sretnog života. Dobitnica je i mnogobrojnih nagrada za svoj rad, a za sebe voli kratko i jasno reći da je profesionalni optimist. Uz to što savršeno barata riječima i ilustracijama, skuplja šešire, a bez problema može istrčati maraton. Živi u Velikoj Britaniji, u malenome mjestu Dorset pokraj mora s mužem i dvjema kćerčicama te psom. Hrvatskoj publici poznata je po prekrasnim slikovnicama Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice, Koala koja može sve, Dugo putovanje maloga vuka i Kit koji je uvijek želio još.

Jim Field višestruko je nagrađivan ilustrator, dizajner i animator. Svoje kreativne ideje voli dočaravati u raznim formama i medijima poput glazbenih spotova, crtića, reklama…, ali ponajviše ga veseli rad na slikovnicama za djecu. Rođen je i odrastao u Velikoj Britaniji, a sada živi u Parizu sa suprugom i kćeri. U Hrvatskoj je poznat po prekrasnim slikovnicama Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice, Koala koja može sve, Dugo putovanje maloga vuka i Kit koji je uvijek želio još.

Moglo bi vas zanimati

×

Dugo putovanje malog vuka

Rachel Bright

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu