Profil

Djevojka koju si ostavio za sobom

Jojo Moyes

Majstorski ispripovijedana priča autorice velikog hita "Tu sam pred tobom".
Što se dogodilo s djevojkom koju si ostavio za sobom?
15.79 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533136271

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 392

Godina objavljivanja: 2018.

Isbn: 978-953-313-627-1

Prijevod: Mihaela Velina

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 503 g

Majstorski ispripovijedana priča koju će čitatelji obožavati.
Elle

Djevojka koju si ostavio za sobom

Francuska, 1916. Sophie Lefèvre mora se brinuti za sigurnost svoje obitelji, dok joj se voljeni muž Éduard bori na bojišnici. Kad joj zapovjede da mora kuhati večeru njemačkim časnicima i posluživati ih u svom hotelu, u njezinu domu više nema mira. U trenutku kad novi Kommandant ugleda Sophien portret – što ga je naslikao Éduard – rođena je opasna opsesija koja će Sophie navesti na mračnu i strašnu odluku. Gotovo stoljeće poslije Sophien portret visi u kući Liv Halston – kao vjenčani dar njezina prerano umrlog muža. Jedan slučajni susret dovodi do otkrića stvarne vrijednosti slike i njezine kontroverzne i burne povijesti, čiji izlazak na vidjelo prijeti ponovno iz temelja izokrenuti Livin svijet.

U ovom romanu dvije mlade žene, razdvojene cijelim stoljećem, ujedinjene su svaka u svojoj borbi za ono što najviše vole, bez obzira na cijenu.

“Kao i u svjetskoj uspješnici “Tu sam pred tobom”, u ovom snažnom, provokativnom i napetom romanu Moyes traži od čitatelja da o složenim moralnim pitanjima razmišlja izvan okvira.”
USA Today

“U ovom neodoljivom romanu Jojo Moyes vješto plete priču istodobno tužnu i sretnu, s posebnim naglaskom na mračne kutke koji postoje u svim velikim ljubavnim pričama, i na zamršenost naoko jednostavnih sretnih završetaka.”
Entertainment Weekly

Jojo Moyes

Jojo Moyes britanska je autorica koja već godinama osvaja vrhove ljestvica najprodavanijih naslova diljem svijeta. Romani su joj prevedeni na više od četrdeset jezika. Jedna je od rijetkih spisateljica kojima su se na ljestvici najprodavanijih knjiga New York Timesa istodobno nalazila tri romana. Prema njezinu romanu Tu sam pred tobom snimljen je i hit-film s Emilijom Clarke i Samom Claflinom u glavnim ulogama.

U Profilovu izdanju objavljeni su i nastavci tog romana: Nakon tebe i Još uvijek ja kao i roman Djevojka koju si ostavio za sobom te zbirka Vikend u Parizu i druge priče.

Moglo bi vas zanimati

×

Djevojka koju si ostavio za sobom

Jojo Moyes

15.79 €
Dodajte u košaricu