Profil

Divovska knjiga o divovima

Mark Robertson

Zbirka klasičnih priča s 3D plakatom.
Zakoračite u čaroban svijet, prepun uzbuđenja i avantura, poznatih divova i hrabrih junaka.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533192550

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 24

Godina objavljivanja: 2012.

Prijevod: Andrea Pongrac

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Mark Robertson

Visina: 32.5 cm

Širina: 24 cm

Težina: 880 g

Upoznaj moćnog diva koji je došao odsjesti kod tebe.

Divovska knjiga o divovima

Čudnovate divove možete pronaći u cijelome svijetu, a mi smo odabrali šest najveći i najstrašnijih kako bi vam otkrili njihove priče. Doznajte kako je maleni dječak iz breskve Momotaro nadmudrio divove te kako su dosjetljivost i snalažljivost ponekad korisnije od veličine i snage. Otkrijte u kakve vas nevolje može uvaliti nekoliko zrna graška i upoznajte Idu – radoznalu divicu!

Knjiga sadrži i veeeliki 3D plakat na kojem ćete moći proučavati diva od glave do pete! Potrebno je samo istraživati, zavirivati, podići preklope, izvlačiti papiriće, biti hrabar i otkriti sva skrivena blaga. Hrabro se upustite u još jednu pustolovinu, duboko udahnite i otvorite spektakularan trodimenzionalni divovski plakat! Upoznaj moćnog diva koji je došao odsjesti kod tebe. Ne boj se, on je prijateljski div!

Objesi plakat na zid i prouči diva od glave do pete podižući preklope, izvlači papiriće i otkrij sva skrivena blaga. Zamijetit ćeš da nosi mnogo čudesnih i predivnih predmeta, suvenira, koji su nekoć pripadali njegovim precima i koji će ga zauvijek podsjećati na njihove neustrašive pustolovine. Neka je blaga čak naslijedio od divova u ovoj knjizi: od jedra Sindbadova broda načinio je džepni rupčić, a naušnicu od ispolirana zuba diva kojega je Kojot nasamario. Druge korisne predmete prikupio je na putovanjima širom svijeta i od staroga gradskog sata, primjerice, dobio lijep džepni, a svjetionik mu savršeno služi kao baterija! Kako se danas gotovo nigdje ne može skriti, došao je tebi. Zauzvrat, pripazit će na tvoje blago!

Mark Robertson

Saviour Pirotta vrhunski je pripovjedač mitova, legendi i bajki, a Mark Robertson višestruko je nagrađivani umjetnik koji se ističe prepoznatljivim bajkovitim i klasičnim ilustracijama. Kako izgleda kada udruže umjetničke snage – otkrijte u Divovima.

×

Divovska knjiga o divovima

Mark Robertson

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu