Profil

Čarobnjaci iz davnine

Cressida Cowell

Hit autorice svjetskog bestselera "Kako izdresirati zmaja".
Prekrasan, duhovit, očaravajući roman pun je zanimljivih bića koja su Zemlju nastanjivala u davna, čarobna vremena.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533137117

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 396

Godina objavljivanja: 2019.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Ilustracije: Cressida Cowell

Visina: 20.5 cm

Težina: 443 g

Roman koji progovara i o empatiji, obitelji, hrabrosti, odlučnosti i prijateljstvu.

Čarobnjaci iz davnine

Nekoć davno postojala je Magija, a živjela je u mračnim šumama. Dječak, Xar, pripadnik je plemena Čarobnjaka i još nema Magiju, a dao bi sve da je ima. Djevojčica, Želja, pripadnica je plemena Ratnika koji pokušavaju istrijebiti svu Magiju, a ona posjeduje čarobni predmet (najstrože zabranjen među Ratnicima) i učinit će sve da ga sakrije. Njih se dvoje sreću na proplanku u Zlošumi, strašnoj i zabranjenoj šumi…

Ovaj prekrasan, duhovit, očaravajući roman pun je zanimljivih bića koja su Zemlju nastanjivala u ta davna, čarobna vremena: divova, vukodlaka, ogara, bjesosmradova, goblina, mrazomačaka, mačkovišta, viloduhova, krznovilaca…, ali paralelno kroz priču o dvoje, naizgled potpuno različite djece progovara o empatiji, obitelji, hrabrosti, odlučnosti i prijateljstvu.

Cressida Cowell

Cressida Cowell rodila se u Londonu 1966. godine. Studirala je književnost u Oxfordu, a ilustracije na St. Martin’s School of Art i na sveučilištu Brighton. Prva joj je knjiga objavljena 1999. S obitelji živi u Londonu. Diljem svijeta poznata je po svom serijalu Kako izdresirati zmaja objavljenom u više id 25 zemalja, prodan u milijunima primjeraka, a koji je dobio i svoju animiranu verziju. Za svoj rad Cressida Cowell dobila je više prestižnih priznanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Čarobnjaci iz davnine

Cressida Cowell

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu