-20 %
Profil

Čarobnjaci iz davnine 4

Cressida Cowell

Nikad i zauvijek

Posljednji svezak čudesnog serijala o dvoje junaka iz zaraćenih plemena koji se zajedno bore protiv najopakijih i najstrašnijih bića – vještica.
17.50 €
14.00 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 14.00 €

Barkod: 9789533139647

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 388

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Ilustracije: Cressida Cowell

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 435 g

Pršti magijom…
novi je bestseler stigao.
Daily Mail

Vrtoglava vožnja puna napetosti i iznenađenja.
Guardian

Još jedan zgoditak Cresside Cowell.
Sunday Times

Čarobnjaci iz davnine 4

XAR je maleni Čarobnjak kojega usmjerava vještičja mrlja. ŽELJA je mala Ratnica s velikim magijskim moćima. Zajedno su pronašli sve sastojke za čaroliju za uništenje vještica. Sada ih Kralj-vještac poziva na Jezero izgubljenih. Ali prvo moraju umiješati čarobni napitak u kaležu drugih prilika. No taj se kalež nalazi kod Lootera, Xarova starijeg brata kojeg su Ratnici odveli u Rudnik sreće. To je zastrašujuće mjesto koje Želja i Xar odmah odluče zatvoriti. Mogu li zajedničkim snagama poraziti gladnu zmajomačku i pobjeći s kaležom? I hoće li čarolija biti dovoljno jaka da otkloni prokletstvo divljošume ili će vještice vladati ZAUVIJEK?

Ova je serija romana puna akcije, a govori o toleranciji, samopouzdanju, povjerenju, oholosti i empatiji te je upravo zbog toga oduševila čitatelje širom svijeta. Cressida Cowell, uz to što je autorica tekstova, ilustrirala je ove romane, a njezine fantastične ilustracije savršeno nadopunjuju priču.

Cressida Cowell

Cressida Cowell rodila se u Londonu 1966. godine. Studirala je književnost u Oxfordu, a ilustracije na St. Martin’s School of Art i na sveučilištu Brighton. Prva joj je knjiga objavljena 1999. S obitelji živi u Londonu. Diljem svijeta poznata je po svom serijalu Kako izdresirati zmaja objavljenom u više id 25 zemalja, prodan u milijunima primjeraka, a koji je dobio i svoju animiranu verziju. Za svoj rad Cressida Cowell dobila je više prestižnih priznanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Čarobnjaci iz davnine 4

Cressida Cowell

17.50 €
14.00 €
Dodajte u košaricu