Profil

Alma savjetuje

Alma Premerl Zoko

Prvi domaći modni priručnik koji napokon sažima sva modna znanja na jednom mjestu.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533190426

Broj stranica: 80

Godina objavljivanja: 2010.

Vrsta uveza: meki

Visina: 23.5 cm

Širina: 16.5 cm

Težina: 592 g

Knjiga koju svaka žena mora imati kraj ormara.

Alma savjetuje

Sve što ste oduvijek željeli znati o modi, sada imate koga pitati – poručuje Alma Premerl Zoko na koricama knjige “Alma savjetuje”. I dokazuje to vrlo zorno – istodobno kao model i kao autorica knjige, riječju i fotografijom pokazuje nam kako izabrati pravu dužinu suknje, kakav nam izrez na majici najbolje pristaje ili kako pravilno odrediti veličinu grudnjaka. Izravno i didaktički, Alma pokazuje koje najčešće pogreške svakodnevno činimo u odijevanju i kako izabrati komad odjeće koji nam pristaje.

Stvorite vlastiti stil, jer moda je prolazna, kaže modna novinarka čije savjete svakodnevno primjenjuje više od 100.000 žena. Boje, krojevi, izrezi, rukavi, širine hlača, krojevi bluza, nakit, modni dodaci i, dakako, cipele i čizme – sve je tu na jednom mjestu u knjizi koja izgleda poput velike modne rubrike s praktičnim savjetima, a nisu izostavljeni čak ni savjeti kako održavati odjeću i pospremiti ormar, kako biste uvijek imali što obući.

Ne namećući modne diktate, Alma upozorava, ali i pokazuje kako izgledati lijepo i zavodljivo, bez obzira na dob ili građu tijela; kako se igrati bojama te da crno ili bijelo ipak nije formula i rješenje za svaku ženu. A kad pročitate savjete za održavanje odjeće, morat ćete se ozbiljno zamisliti. (Branka Vučetić Atletić, ravnateljica učilišta Profokus).

Alma Premerl Zoko

Alma Premerl Zoko je modna novinarka čije savjete svakodnevno primjenjuje više od 100 000 žena. Završila je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a pohađala je i modnu školu „Profokus“. Punih osam godina radila je u Teni, zatim u Areni, a danas je možete pratiti na Novoj TV u In Magazinu u sklopu kojeg se emitira njena kolumna „Alma savjetuje“. Njene savjete možete pronaći i na web stranici www.modnialmanah.com.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Alma savjetuje

Alma Premerl Zoko

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu