Profil

Aginjk izvrnuta knjiga

Anna Brett

Okrenite svoj svijet naopako!
Krenite od sredine knjige i pronađite put natrag crtajući, savijajući, trgajući i parajući iznutra prema van.
9.28 €69.92 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135229

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 128

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Tanja Konforta

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Ilustracije: Elle Ward

Visina: 24.6 cm

Širina: 18.9 cm

Težina: 337 g

Trend stvaranja vlastite knjige na svom je vrhuncu, pridružite mu se.

Aginjk izvrnuta knjiga

AGINJK JE KNJIGA (to nije bilo teško otkriti), no otkrijte i zašto je „izvrnuta“, a podosta i „uvrnuta“. Uživajte u ovoj jedinstvenoj knjizi koja ide iznutra prema van! Promišljati ovdje morate od sredine pa prema kraju i onda početku. U rikverc mozak ubacite i zaboravite na sve što smisla ima! Ovdje su čak i greške fora jer tako se rješava knjiga ova!

Očekujete početak knjige na prvoj stranici? A, ne! Ovdje očekujte sve, osim očekivanog! Ovo je aginjk! Ako još ne shvaćate, ovo je vrlo neobična i izvrnuta knjiga. Otvorite ju na sredini, da, da, upravo tako – NA SREDINI, TO JE POČETAK! Zatim se izvucite van črčkajući, reckajući i praveći nered po njezinim stranicama. Pokušajte se probiti prema početku ili, možda, završetku?!

Ako ste se već okušali u ispunjavanju Knjige na rikverc, onda je ovo novi i pravi izazov za vas! Uživat ćete u stvaranju vlastite knjige, opušteno, veselo, bez „pritiska“ rješava li se neki zadatak „točno ili ne“. Ovo je idealna knjiga za svako dob, protkana vrhunskom zabavom!

Uzor u nastanku ove knjige bio je svjetski popularan “Wreck This Journal” u čijemu ispunjavanju uživaju odrasli, no dohvatila su ga se i djeca, pa je nastalo ovo posebno izdanje i za njih. 

Anna Brett

Anna Brett urednica je i autorica brojnih knjiga za djecu. Elle Ward ilustratorica je niza dječjih izdanja izdavačke kuće DK

×

Aginjk izvrnuta knjiga

Anna Brett

9.28 €69.92 kn
Dodajte u košaricu