O Profilu

Saznajte više o Profilu i Profilovim udžbenicima, nakon 20 godina predanog istraživanja, zapažanja, učenja i kreativnog rada.


Više...

Stručni skupovi

Saznajte raspored i prijavite se na Profilove stručne skupove.
Više...

Korisnička podrška

Obratite nam se sa svim upitima, prijedlozima i komentarima. U najkraćem mogućem roku primit ćete kompetentan, stručan i ažuran odgovor.

Više...

Kontakti

Informirajte se tko je tko u Profilu i naravno, kontaktirajte nas!
Više...

 • Želite li bolje pisati?

  Želite li bolje pisati?

  Kad pišete sastavak ili svoju priču, upotrijebite pridjeve kako biste priču zorno i živo ispričali. Pridjevima ćete izreći svoj doživljaj događaja, stvoriti ugođaj i prenijeti svoj osjećaj određenoga trenutka čitatelju.
  Više...
 • 7. TRAVNJA – SVJETSKI DAN ZDRAVLJA

  7. TRAVNJA – SVJETSKI DAN ZDRAVLJA

  Čovječanstvo svjesno važnosti očuvanja zdravlja, pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) svake godine 7. travnja obilježava Svjetski dan zdravlja.
  Više...
 • Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba

  Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba

  Sjećate li se svojega djetinjstva, prvih dana u školi? Jeste li pisali spomenare ili leksikone te ih razmjenjivali s prijateljima iz razreda? A imaju li i vaši učenici takav običaj bilježenja i razmjene lijepih poruka? Pretpostavljamo da će vaš odgovor biti da oni to nemaju običaj činiti, nažalost!
  Više...
 • Autizam

  Autizam

  Svjetski dan svjesnosti o autizmu obilježava se 2. travnja prema odluci Ujedinjenih naroda. Cilj obilježavanja svjetskoga dana svjesnosti o autizmu jest skrenuti javnosti pažnju na problem autizma te uputiti poruku o važnosti ranog dijagnosticiranja i rane intervencije u poremećajima iz autističnog spektra.
  Više...
 • OSTERN

  OSTERN

  Proljeće označava rast i bujanje novoga života, a to je i vrijeme najvećega kršćanskog blagdana Uskrsa. Simboli proljeća i Uskrsa označavaju buđenje prirode i rađanje novog života, a u njemačkom jeziku riječ Ostern, prema nekim izvorima, potječe od imena germanske božice proljeća – Ostara.
  Više...